Uyuşturucu baronları tespit edilmeli

Uyuşturucu baronları tespit edilmeli

Batman’da uyuşturucu satışı ve kullanımına dikkat çeken HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, uyuşturucu baronlarının tesit edilip yakalanması gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, beraberindeki heyetle birlikte Batman’a atanan İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı ziyaret etti.

Ziyarette Şahin ve beraberindeki HÜDA PAR heyetini, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç karşıladı. Görevine yeni başlayan Kıraç’ı makamında ziyaret eden Şahin, yeni görevinde kendisine başarılar diledi. Kıraç ise ziyaret ve nezaketlerinden dolayı Şahin’e teşekkür etti.

Şahin ziyarette, kentte gençler arasında gittikçe yaygınlaşan, ilkokul yaşına kadar inen uyuşturucu kullanımı ile satışı, saatlik ve günlük kiraya verilen evler, artan hırsızlık ve kumar hususlarına değindi. Bunların oluşturduğu tahribata dikkat çeken Şahin, bu sorunların üzerine gidilmesinin önem arz ettiğini ifade etti.

En önemli sorunlardan biri uyuşturucudur”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, “Batman’a atanan İl Emniyet Müdürüne nezaket ziyaretinde bulunduk. Haliyle kurum yetkililerini ziyaret ederken Batman’ın sorunlarını da gündeme getiriyoruz. Bu bağlamda bizim için Batman’ın en öncelikli sorunlarından bir tanesi uyuşturucu kaçakçılığı, bağımlılığı ve kullanımıdır. Bu hususu gündeme getirip Sayın Emniyet Müdürünün dikkatini bu konuya çektik. Ayrıca hırsızlığın yoğunlaştığını, kumarhanelerin yaygınlaştığını ve özellikle günübirlik evlerin oluşturduğu sorunları dile getirdik. Özellikle günübirlik evlerin sıkı bir denetim altına alınması ve buralarda uygunsuz durumların yaşanmamasına dönük girişimlerde bulunmalarını ve bu hususların takipçisi olmalarını istedik.” diye konuştu.

Gençlerin zihnini bulandıracak hususların önüne geçilmeli”

“Bu anlamda halkımızdan bize yoğun şikâyetler geliyor” diyen Şahin, konuşmasına şöyle devam etti: “Uyuşturucu sorunu sadece güvenlik tedbirleriyle sonuçlandırılacak bir şey değil ancak emniyetin bu konuya sıkı bir eğilim göstermesi, özellikle bu işin baronluğunu yapan insanların tespit edilip bunların etkisizleştirilmesi gerektiğini belirttik. Öte yandan ilimizde hırsızlık yaygınlaşmış durumdadır. Bu konuda emniyetin şehrin huzurunu, asayişini sağlamak üzere daha ciddi bir eğilim göstermesi gerekir. Bahis oynanması, kumar yerlerinin açılması gibi gençlerimizin zihnini bulandıracak olumsuzlukların da önüne geçilmesi için halktan gelen şikâyetleri Emniyet Müdürü ile paylaştık ve bu hususlara daha fazla dikkat edilmesi gerektiği düşüncesinde olduğumuzu ifade ettik.”

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler