Uyuşturucu madde üretirken suçüstü yakalandılar ama serbest bırakıldılar

Uyuşturucu madde üretirken suçüstü yakalandılar ama serbest bırakıldılar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" konusu ile ilgili yürütülen çalışmalarda uyuşturucu üretmekten dolayı gözaltına alınan 2 kardeş serbest bırakıldı.

Zeytinburnu ilçesi Gökalp Mahallesi 58'inci Bulvar Caddesi üzerinde bulunan bir iş hanı içerisinde uyuşturucu madde satışı yapıldığına ilişkin alınan ihbar sonrasında mekâna baskın yapıldı.

Baskında yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirilmesine rağmen gözaltına alınan Mahfuz ve Mizbah G. isimli iki kardeş Emniyet Müdürlüğü tarafından serbest bırakıldı.

Konuya ilişkin Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İlimiz Zeytinburnu ilçesi Gökalp Mahallesi 58'nci Bulvar Caddesi üzerinde bulunan bir işhanı içerisinde Mahfuz ve Mizbah isimli iki kardeş tarafından uyuşturucu madde satışı yapıldığı yönünde bilgi edinilmesi üzerine, 26 Mart 2020 tarihi saat 21.40 sıralarında bahse konu işhanında bulunan bir ofise yapılan operasyonda Mahfuz G. (36) ve Mizbah G. (31) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Adreste yapılan aramalarda; 9 fişek halinde satışa hazır 40 gram marihuana olarak tabir edilen uyuşturucu madde, bir adet hassas terazi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 545 TL, bir adet cep telefonu ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili ve haklarında "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" suçundan işlem yapılan şüphelilerden "Kasten Yaralama" suçundan kaydı bulunduğu belirlenen Mizbah G. isimli şahıs adli makamlarca serbest bırakılmış, "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçundan kaydı bulunan Mahfuz G. isimli şahıs ise 27 Mart 2020 tarihinde adli makamlara sevk edilmiş ve şahıs hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmıştır." denildi. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler