Uyuşturucu tacirlerine baskın

Uyuşturucu tacirlerine baskın

Mersin’in Tarsus ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan veya kullanan şahıslara yönelik yapılan baskınlarda 3 kişi gözaltına alındı.

Tarsus'ta uyuşturucu madde ticareti yapan veya kullanan şahıslara yönelik yapılan baskınlarda 3 kişi gözaltına alındığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik baskın düzenlendi. N.K isimli şahsın ikametinde uyuşturucu eroin ticareti yaptığının ihbarının alınması ve Ö.B isimli bayan ile yanında bulunan H.K'nın Adana’da eroin getirecekleri şeklinde ihbarını alan polis ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan baskında N.K'nın ikametinde bulunan eroin maddesini tuvalete dökerken suçüstü yakalandı.

Evde yapılan aramada eroin enjekte etmeye yarayan kullanılmış şırıngalar, 1 adet içi eroin maddesi eriyiği ile dolu olan kullanıma hazır şırınga, bir miktar esrar maddesi, bir kurusıkı ve bir adet sustalı tabir edilen bıçak ve muşta ele geçirildi. 

Öte yandan aynı çalışma kapsamında Ö.B ve H.K'nın içerisinde bulundukları araç durduruldu. Ö.B, eroin maddesini yola dökmeye çalışırken, H.K ise araçtan inip kaçmaya çalışırken yakalandı. Ö.B. ve H.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirlerken, N.K. isimli şahısla ilgili savcılık soruşturmasının sürdüğü öğrenildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.