Vali Ekinci’den "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" ziyareti

Vali Ekinci’den "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" ziyareti

Bingöl Valisi Kadri Ekinci. "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Bingöl Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Bingöl İl Emniyet Müdürü Metin Akay ile beraber  "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Bingöl Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yunus Budak, yönetim ve üyeler tarafından karşılanan Vali Ekinci, basının önemine değinerek, kentin geleceğine yönelik gazetecilerle istişarede bulundu.

Vali Ekinci, "7 gün 24 saat nihayetinde bir öz veriyle, gayretle bütün zorluklara rağmen arkadaşlarımız görev yapıyorlar. Gazetecilik hepinizin malumu olduğu üzere demokratik, hukuk devletinde olmazsa olmaz hakikatten çok önemli bir görev.  Özellikle vatandaşın doğru, tarafsız, objektif haberlere ulaşabilmesi ve ulaştığı haberleriyle kamuoyunun oluşması açısından da yaptığınız görev çok önemli. Kamyonun oluşması aynı zamanda devlet ile birey arasındaki ilişkiyi de tesis eden bizim de aynı zamanda yaptığımız işlerde hatamızı, eksiğimizi ya da iyi yapıp yapmadığımızı görmemizi sağlayan önemli bir unsur." dedi.  

"Bingöl'ün hayrına olacağına inandığınız yapıcı haberlerin yapılmasında fayda vardır"

"Vatandaşlara vermiş olduğunuz bu tarafsız hakikaten ilkeli yayınla birlikte, Bingöl adına teşekkür ediyoruz." diyen Vali Ekinci, şunları söyledi:  "Rabbim kazasız, belasız inşallah nice yıllar daha basınla hizmet etmeyi hepinize nasip etsin. Bu görevi yaparken, Bingöl adına özellikle sizlerden ricamız her zaman olduğu gibi toplumsal sorumluluğu her zaman aklınızda bulundurarak, Bingöl'ün hayrına olacağına inandığınız yapıcı haberlerin yapılmasında bize göre, Bingöl adına fayda vardır. Önemli bir görev icra ediyorsunuz, bu görev bizim için olmazsa olmaz bir görev."

 "Bingöl’deki gazeteler güçlü bir yayıncılık adına birleşmeli"

Vali Ekinci, konuşmasını şöyle tamamladı: "Bingöl'de bu kadar gazeteden ziyade bence gazeteler birleşerek çok daha güçlü bir şekilde,  2, 3 ve 4 gazete çatısı altında birleşip daha güçlü yola devam edilebilir. Güçlü yayıncılık anlayışına sahip çok daha etkili hale sokabilirsiniz. Bu şekil, hem maliyetleri düşürerek daha fazla kazanmanıza kapı açacaktır diye düşünüyorum."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.