Vali Ekinci'den Kiğı ve Adaklı ilçelerine ziyaret

Vali Ekinci'den Kiğı ve Adaklı ilçelerine ziyaret

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Bingöl'ün Kiğı ve Adaklı İlçelerinde bir dizi temas ve incelemelerde bulundu, esnaf ziyaretleri yaptı.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci Bingöl'ün Kiğı ve Adaklı İlçelerinde bir dizi temas ve incelemelerde bulundu, esnaf ziyaretleri yaptı.

Kiğı ilçesinde Kaymakam Onur Yeniay ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Ekinci, önce Hükümet Konağına geçti. Burada Kaymakam Yeniay'dan ilçe hakkında brifing alan Ekinci, daha sonra birimleri ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.

Daha sonra Kiğı Adliyesi ve Kiğı Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret eden Ekinci, buradan Kiğı Devlet Hastanesine geçerek incelemelerde bulundu. Ekinci, son olarak ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri yaptı. Esnaf ziyaretleri esnasında karşılaştığı yaşlı teyzeyle birlikte çay içen ve sorun ve taleplerini dinleyen Ekinci, karşılaştığı çocuklarla sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi.

Adaklı ilçesi ziyareti

Kiğı ilçesinden ayrılan Ekinci, Adaklı ilçesine geçerek ziyaretler gerçekleştirdi.

Kaymakam Muharrem Coşgun, Belediye Başkanı Zeki Işık  ve ilçe protokolünce karşılanan Vali Ekinci, Kaymakamlık makamına geçerek burada Kaymakam Coşgun'dan ilçe hakkında brifing aldı.

Akabinde Belediye Başkanlığı ziyareti gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Zeki Işık, belediyenin tamamlanan ve devam eden çalışmaları hakkında bilgi sundu.

Daha sonra ilçe merkezindeki esnafı ziyaret eden Ekinci 'bol ve hayırlı alışveriş' dileklerinde bulundu.

"Vatandaşımızın rahatı, huzuru ve memnuniyeti en büyük hedefimizdir"

Ziyaretleri ardından konuşan Vali Ekinci, "Birbirinden güzel ilçelerimizde, içten, samimi ve misafirperver hemşerilerimizle bir arada olmanın sevincini yaşıyorum. Amacımız insanımızla yüz yüze gelerek sorunlarını ve taleplerini dinlemektir. Alacağımız dönütler kapsamında kamunun imkânlarını en kısa sürede vatandaşımız için seferber edeceğiz inşallah. Çünkü vatandaşımızın rahatı, huzuru ve memnuniyeti en büyük hedefimizdir. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin, dostluk ve kardeşliğimiz kaim olsun." dedi.

Ziyaretlerinde Vali Kadir Ekinci'ye İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim ve İl Sağlık Müdürü M. Emin Gündoğdu eşlik etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.