Vali kızaktan düştü

Vali kızaktan düştü

Bursa’da ilk kez gerçekleştirilen ‘Atlı Kızak’ yarışmasına katılan Bursa valisi kaymaya çalıştığı kızaktan yuvarlanarak düştü.

Bursa’da ilk kez Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Atlı Kızak ve Geleneksel Kızak 2015 Türkiye Şampiyonası' yapıldı.

 

Uludağ Oteller Bölgesi’nde gerçekleştirilen ve 2 gün süren şampiyonada, ikinci günde 4 ayrı kategoride yapılan yarışlarda Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen 36 sporcu kıyasıya yarıştı.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun da katıldığı yarışmada Vali Karaoğlu, kaymaya çalıştığı kızaktan düşerek yuvarlandı.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliğiyle Bursa’da ve Uludağ’da ilk kez düzenlenen etkinlik, ilki dün atlı kızaklarla yapıldı. Şampiyonanın ikinci gününde ise Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen 36 sporcu geleneksel kızaklarla yapılan yarışlara katıldı.

 

Şampiyonayı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile birlikte izledi. Vali Karaloğlu ve Başkan Altepe, geleneksel kızaklarla kayarak Uludağ’ın keyfini çıkardı. Tarihi geleneği bugüne taşıyan yarışların ardından Vali Karaloğlu ve Başkan Altepe, yarışlarda dereceye girenlere ödüllerini de verdi.  (Zeki Aras - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.