Vali Toprak'ın Köy Ziyaretleri Sürüyor

Vali Toprak'ın Köy Ziyaretleri Sürüyor

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Çüngüş İlçesine bağlı köylerini ziyaret ederek yol yapım ve diğer alt yapı çalışmaları ile sulama kanal inşaatlarını inceledi.

DİYARBAKIR - Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Çüngüş ilçesine bağlı İbikkaya, Geçit, Aktaş, Güneydere, Türkmen, Yeniköy ve Balcılar köylerini ziyaret ederek, yol yapım çalışmaları ve alt yapı çalışmalarını ve inşaatları devam eden sulama kanallarını ve yol güzergâhında bulunan Arpadere, Aydınlı ve Keleşevleri köylerini inceledi.

Çüngüş ilçesindeki incelemelerde Vali Toprak'a Çüngüş Kaymakamı Cengiz Erdem, Çüngüş Belediye Başkanı Mehmet Geçitli ve diğer ilgililer eşlik etti.

İlk olarak Vali Toprak Çüngüş - İbikkaya ve Geçit Köylerinin yol çalışmalarını inceleyerek Geçit Köyünü ziyaret etti. Toprak, "Geçit Köyü sulama kanalları da 25 güne bitmiş olacak. Buraya geldiğimizde kanalizasyon yapımı için boru vermeyi taahhüt etmiştik. Borular geldi ve çimentosu da hazır. Biran öncede ona başlarsak bu sıkıntıdan da vatandaşlarımız kurtarmış olacağız" dedi.

Geçit Köyünden ayrılan Vali Toprak yapılan köy yolları ve alt yapı çalışmalarını inceleyerek Aktaş, Güneydere ve Aydınlı ziyaret etti. Daha sonra Türkmen Köyünü ziyaret eden Vali Toprak vatandaşlar sohbet etti. (M. Salih Keskin - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler