Vali Varol basınla bir araya geldi

Vali Varol basınla bir araya geldi

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" münasebetiyle kentte görev yapan basın mensuplarıyla İbrahim Çeçen Üniversitesi Konukevinde düzenlenen programda bir araya geldi.

Ağrı'da görev yapan ajans temsilcileri, yerel gazete temsilcileri, web site imtiyaz sahipleri ile bir araya gelerek sohbet eden Vali Varol, basının zor bir görev üstlendiğini, gece gündüz demeden, yoğun çalıştığını belirterek, "Gazetecilik, örgütlü toplumların sahip olması gereken çok önemli bir müessesedir. Örgütlü toplumların sağlıklı bir şekilde işleyebilmesi için haber alma özgürlüğü kavramı oldukça önemlidir. Doğru haberi hızlı ve etkin biçimde vatandaşlarımıza ulaştıran, olmazsa olmaz bir mesleğe mensup olan siz değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum." dedi.

Şehrin görünen yüzü basının, ilin tanıtılması hususunda büyük önem arz ettiğine vurgu yaptı. Daha sonra basın mensuplarına hediye takdim eden Vali Varol, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek sağlık, huzur ve başarılar diledi.


Vali Varol basınla bir araya geldi

Vali Varol basınla bir araya geldi

Vali Varol basınla bir araya geldi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler