Valilikten göçmenleri taşıyan minibüsün karıştığı kazayla ilgili açıklama

Valilikten göçmenleri taşıyan minibüsün karıştığı kazayla ilgili açıklama

Hatay Valiliği, göçmenleri taşıyan bir minibüsün kamyonla çarpışmasıyla meydana gelen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili açıklama yaptı.

Hatay Valiliği tarafından, Altınözü ilçesi yakınlarında göçmenleri taşıyan bir minibüsün kamyonla çarpışmasıyla meydana gelen ve 11 kişinin hayatını kaybedip, 9 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada, "3 Aralık 2017 Pazar günü saat 15.00 sıralarında ilimiz Altınözü ilçesi Yolağzı Mahallesi ile Kansu Mahallesi arasında seyreden ve yasa dışı göçmen taşıyan 63 AK 7.. plakalı minibüs ile karşı yönden gelen kamyonun karıştığı bir trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada 6'sı çocuk, 4'ü yetişkin 10 yabancı uyruklu şahıs ile minibüs sürücüsü hayatını kaybetmiş, yaralanan yabancı uyruklu 9 kişi ise ilimizdeki farklı hastanelerde tedavi altına alınmıştır." denildi.

Yaralıların tedavilerine başlandığına değinilen açıklamada, minibüste bulunan bütün kişilerin kimlik ve uyruklarını belirleme çalışmalarının sürdüğü ifade edildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.