Van İpekyolu Belediyesi personeline "kurumsal iletişim" eğitimi verildi

Van İpekyolu Belediyesi personeline "kurumsal iletişim" eğitimi verildi

İpekyolu Belediyesi personellerine alanında uzman kişiler tarafından 3 gün boyunca "kurumsal iletişim" eğitimi verildi.

Türk Telekom ASSİSTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri Eğitim Gelişim ve Yetenek Yönetimi Müdürlüğü tarafından İpekyolu Belediyesi personellerine 3 gün boyunca online olarak görüntülü "Kurumsal İletişim" eğitimi verildi.

3 gün süren eğitim semineri, belediye konferans salonunda gerçekleştirildi.

Liderlik, Takım Çalışması, Etkili Geri Bildirim konularında Burcu Göçeroğlu; Duygusal Zekâ ve Pozitif Psikoloji konularında Kübra Okumuş; Koçluk ve Mentorluk konularında Fatih Şirin; Nesiller Arası İletişim ve Kuşak Yönetimi konularında Sevcan Önel; Çalışan Bağlılığı ve Motivasyon eğitimi konularında ise Berrin İşler tecrübelerini paylaşarak personelleri bilgilendirdi.

İpekyolu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Oğuz Han Öztay ise, iletişimin insan yaşamının vazgeçilmez bir öğesi olduğunu belirterek içerisinde bulunulan çağda, kurumsal iletişimi sağlam temeller üzerine oturtan kurum ve firmalarda verimliliğin artacağını ifade etti.

Öztay, ayrıca Türk Telekom ASSİSTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri Eğitim Gelişim ve Yetenek Yönetimi Müdürlüğü eğitmenlerine İpekyolu Belediyesi adına teşekkür ederek eğitimin çok verimli geçtiğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.