Van İpekyolu için projem var

Van İpekyolu için projem var

Van İpekyolu Belediyesi, vatandaşların da fikirlerini dinlemek ve hayata geçirmek amacıyla bir proje uygulaması başlattı.

Van İpekyolu Belediyesi, vatandaşların uygun ve uygulanabilirliği olan projeleri hayata geçirmek amacıyla bir uygulama başlattı.

İpekyolu Belediyesinden yapılan açıklamada, Bilgi İşlem Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülecek uygulama çerçevesinde, vatandaşların kültür-sanat, eğitim, öğretim, kurs, gezi, tur, kamp, sağlık, rehabilitasyon, danışmanlık, seminer, konferans, çalıştay, tanıtım, turizm, bilim, teknoloji, spor, yazılım, internet, app, park, bahçe, peyzaj, sosyal yardım, sosyal hizmet, istihdam ve geliştirebilecekleri diğer konularda projeleriyle başvurabilecekleri belirtildi.

Proje başvurularının www.ipekyoluicinprojemvar.com web sitesindeki başvuru formları doldurularak yapılabileceği belirtilen açıklamada, her yaş grubundaki vatandaşın hazırlanabilecek projelerinin, değerlendirildikten sonra, uygun ve uygulanabilirliği olan projelerin sahiplerinin bilgilendirileceği ve hayata geçirileceği ifade edildi.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.