Van İpekyolu Kaymakamı Aslan, yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi

Van İpekyolu Kaymakamı Aslan, yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi

​İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Selimbey Mahallesi Yoğurtçuoğlu Sokak’ta yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İnceleme sonrasında açıklamada bulunan Aslan, "Burası yeni İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasının yapıldığı sokak. Burada ilk olarak Trimer makinasıyla asfalt kazıma işlemi gerçekleştirildi. Daha sonra drenaj, kaldırım, PMT ve BSK (Binder) kaplama çalışması yapıldı. Sokağımızda bulunan yol ise arka taraftan Van Adalet Sarayı’nın bulunduğu yola bağlanacak." dedi.

Yapılan çalışmalar sırasında vatandaşların da bilgilendirilmesi gerektiğini ifade eden Kaymakam Aslan şöyle konuştu:

"Yoğurtçuoğlu Sokak’ta kaldırımın çok dar olduğu yerler, hatta kaldırımın hiç olmadığı yerler var. Buradaki hemşerilerimiz bunun bizden kaynaklandığını zannediyor. Oysa burada yola terkin olmadığı için ya da vatandaş rıza göstermediği için bu olumsuz durum yaşanıyor. Belediyede çalışan arkadaşlarımızla bunu vatandaşlarımıza anlatmamız gerekiyor. Bakıyorlar 2 metrelik kaldırım 30 ya da 50 santimetreye düşmüş, zannediyorlar bunu belediye olarak biz yapıyoruz. Kesinlikle bizden kaynaklı bir durum yok. Bazı yerlerde vatandaşlarımızı ikna edip çalışmalar yapacağız. Çalışma yapamayacağımız yerlerde ise vatandaşı doğru bilgilendireceğiz. Bütün İpekyolu’na hizmet götürmek için çalışıyoruz. Hedeflerimiz var. Güzel bir İpekyolu için herkes çaba göstermeli."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler