Van İpekyolu'nda kasten adam öldürmeye teşebbüs eden 2 kişi tutuklandı

Van İpekyolu'nda kasten adam öldürmeye teşebbüs eden 2 kişi tutuklandı

Van’ın İpekyolu ilçesinde silahla kasten adam öldürmeye teşebbüs gerekçesiyle 2 kişi tutuklandı.

Van'ın İpekyolu ilçesinde 30 Haziran 2018 tarihinde meydana gelen ve bir kişinin ağır şekilde yaralanmasına neden olan silahlı kavga olayına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 2 kişi tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, olayın kız meselesi yüzünden çıktığı ve tartışmaların büyümesi sonucunda olayın silahlı kavgaya dönüştüğü belirtildi.

Söz konusu olayda, silahla göğsünden vurulan B.Ç'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; "Silahla kasten adam öldürmeye teşebbüs " olayı ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğün olay yerinde ve çevresinde araştırma yapıldığı belirtilerek, “Mağdurun kız arkadaşının şüpheli F.Ö. ile ilişkisi olduğu, mağdur ve şüphelinin bu sebepten dolayı kavga ettiği, kavga esnasında, şüphelinin arkadaşı olan H.Ö. isimli şahsın da olay yerinde bulunduğu, kavganın büyümesi ile şüpheli F.Ö.'nün mağdur B.Ç.'yi sol göğsünün kalp altından hayati tehlike arz edecek şekilde silahla yaraladığı  öğrenildi. F.Ö.'nün, olay esnasında, yanında bulunan arkadaşı H.Ö. ile birlikte ayrıldığı tespit edildi. Yapılan araştırmalar sonucu şüphelilerin Bostaniçi Mahallesi TOKİ konutları yolu üzerinde bulunan boş inşaatlarda olabilecekleri bilgisi alındı. Bu bilgi doğrultusunda ekiplerimiz ile şüpheli şahıslar arasında kısa bir kovalamaca yaşanmış ve olayda kullanılan bir adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Gözaltına alınan şüpheliler olayı doğrulamışlardır." ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, F.Ö. ve H.Ö. isimli şahısların sevk edildikleri makamlarca “Silahla kasten adam öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandıkları belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler