Van Tuşba'da 571 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Van Tuşba'da 571 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Van'ın Tuşba ilçesine bağlı iki farklı mahallede, depolara yapılan baskında 571 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 27 Ocak'ta Tuşba ilçesine bağlı Selimbey ve Seyrantepe mahallelerinde depolara yapılan baskında 571 bin paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, “27 Ocak 2017 tarihinde görevlilerimizce, İlimiz Tuşba İlçesi Selimbey Mahallesi'nde bir depo içerisinde yaptıkları aramada 305 bin paket, İlimiz Tuşba İlçesi Seyrantepe Mahallesi'nde bir depo içerisinde yaptıkları aramada 266 bin paket, toplam 571 bin paket üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan kaçak sigara ele geçirilmiştir.” denildi.

Olayla ilgisi olduğu tespit edilen 4 kişiden, birinin ise tutuklandığı belirtilen açıklamada “Olayla ilgisi olduğu tespit edilen İ.H., A.Ö. ,M.N.K. ve  A.E.  isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına  alınan  İ.H., A.Ö.,M.N.K. ve A.E.  isimli şüpheli şahıslar için haklarında tanzim edilen tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlarca  İ.H. ve A.E. isimli şüpheli şahıslar Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan serbest, A.Ö. isimli şüpheli şahıs Adli Kontrol Kararı İle Serbest, M.N.K. isimli şüpheli şahıs ise tutuklanmış, A.R.C. isimli şahsın yakalama çalışmaları devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler