Van Umut Kervanı mart ayı faaliyet raporunu açıkladı

Van Umut Kervanı mart ayı faaliyet raporunu açıkladı

Van Umut Kervanı, mart ayı içerisinde yapmış oldukları yardımların yer aldığı faaliyet raporunu açıkladı.

Van'da fakir, muhtaç ve yetimlere yönelik yardım çalışmalarına devam eden Van Umut Kervanı, mart ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı.

Özellikle üç ayların başlaması nedeniyle yardımlarına hız verdiklerini ifade eden Van Umut Kervanı Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yıldırım, "Van Umut Kervanı olarak her ay düzenli bir şekilde yapmış olduğumuz yardım çalışmalarına 3 ayların başı olan Recep ayında da devam ettik. 3 ayların başında derneğimiz, 234 aileye 23 bin 634 TL değerinde gıda paketi, 30 aileye bin 800 TL değerinde kırmızı et, 30 aileye 3 bin 140 adet günlük ekmek, 16 aileye 4 bin 950 TL nakit para desteğinde bulundu." dedi.

Mart ayı içerisinde toplamda 310 aileye 33 bin 524 TL değerinde yardımda bulunduklarını belirten Yıldırım, yardım çalışmalarının daha da büyümesi için hayırseverlerin desteklerini beklediklerini kaydetti.

Yıldırım, "Yardımlarımız artarak devam ediyor. Üç ayların içindeyiz. Nasip olursa önümüzdeki ay Ramazan ayına kavuşacağız. Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında toplu gıda dağıtımımız olacaktır. Yarım çalışmalarımıza üç ayların başında başladık. Hayırsever ve esnaf kardeşlerimizden bu mübarek üç aylar ve Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileler ve yetimlerden yardımlarını esirgemesinler. Onların destekleri olursa daha fazla ihtiyaç sahibi ailemize el uzatırız. Mübarek Ramazan ayında herkesin evinde ocağı yansın, tenceresi kaynasın istiyoruz. Bunu yapabilmek için herkesin desteklerini bekliyoruz. Ayrıca biz, Umut Kervanı olarak yurt dışında da yardım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle Yemen, Arakan ve Afrika'nın birçok bölgesinde yardımlarımız devam ediyor. Bizlere destek veren esnaf ve hayırseverlerden Allah razı olsun." ifadelerini kullandı. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler