​Van’da 118 yabancı uyruklu göçmen yakalandı

​Van’da 118 yabancı uyruklu göçmen yakalandı

​Van’da yapılan çalışmalarda, yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yapmaya çalışan 118 göçmen yakalandı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 5 Ekim 2018 günü İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından İpekyolu İlçesi Hacıbekir Mahallesi Gülistan Sokak üzerinde bulunan metruk bir binada 47 Afganistan ve 18 Pakistan uyruklu göçmen yakalandı.

“Gevaş ilçesinde 53 göçmen yakalandı”

5 Ekim 2018 günü ise Gevaş İlçe Emniyet Amirliği görevlileri tarafından Gevaş ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde 53'ü Afganistan uyruklu olmak üzere toplamda 118 göçmen ile göçmen kaçakçılığı yapan bir şüpheli yakalandı.

“Van’da 23 adet cep telefonu ele geçirildi”

4 Ekim 2018 günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi Nurbaba Sokak üzerinde yaya M.Ş. isimli şahsın elinde bulunan poşette yapılan aramada ise toplam 23 Adet Kaçak Akıllı Cep Telefonu ele geçirildi. Olayla ilgisi olan M.Ş. isimli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

“Van’da 4 yüz kilo dökme çay ele geçirildi”

5 Ekim 2018 günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından ise Tuşba ilçesi Seyrantepe Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir kargo aktarım merkezinde yapılan aramada toplam 400 kilogram Kaçak Dökme Çay ele geçirildi. Elde edilen Kaçak Dökme Çay ile ilgili olarak şüpheli ve şüphelilerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.