Van'da 12 hırsızlık olayı aydınlatıldı

Van'da 12 hırsızlık olayı aydınlatıldı

Van'da iş yerinden ve otodan olmak üzere toplam 12 hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 24 Kasım 2017 ile 4 Şubat 2018 arasında gerçekleştirilen iş yerinden ve otodan olmak üzere toplam 12 hırsızlık olayının aydınlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce olayların faili şüpheli şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik olarak yaptıkları çalışmalar kapmasında olayların faili olan T.Y. ve T.T. isimli şüpheli şahıslar, 4 Şubat 2018 tarihinde ilimiz Cumhuriyet Caddesi üzerinde araç içerisinde hırsızlık malzemeleri ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Yakalanarak gözaltına alınan şüpheli şahısların ikametlerinde ve kullandıkları araçta yapılan aramalarda yaklaşık değeri 90 bin TL olan çalıntı malzemeler (tablet bilgisayarlar, cep telefonu aksesuarları, araç ruhsatları, pasaportlar, baharat malzemeleri, tarım ilaçları ve benzeri) ele geçirilmiştir. Ele geçirilen çalıntı malzemelerden müştekisi tespit edilenlere teslim edilmiş olup, tespit edilemeyen çalıntı malzemelerin müştekisinin tespitine yönelik çalışmalar devam etmektedir." denildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin, haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandıkları bildirildi.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler