Van’da 132 kilo eroin ele geçirildi

Van’da 132 kilo eroin ele geçirildi

Van’da iki ayrı noktada yapılan aramada 132 kilo 725 gram eroin ele geçirildi.

Van’ın Tuşba ilçesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta 51 kilo eroin, İpekyolu ilçesinde park halinde bulunan araçta yapılan aramada ise 81 kilo 800 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, Van'ın Tuşba ve İpekyolu ilçelerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik bir çalışma gerçekleştirildi.

Tuşba İlçesi Özalp Yolu Kömürcüler Sitesi Mevkii'nde oluşturulan uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 41 plakalı otomobilde, 100 paket halinde toplam 51 kilo 25 gram eroin maddesi ele geçirildi.

İpekyolu ilçesi Cevdetpaşa Mahallesi Emniyet Caddesi üzerinde park halinde bulunan 65 plakalı otomobilde yapılan aramada ise valiz ve çuvallar içerisine zulalanmış 158 paket halinde toplam 81 kilo 700 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak 2 şahıs "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Uyuşturucu Madde Nakletmek" suçundan gözaltına alındı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.