Van'da 246 kilogram eroin ele geçirildi

Van'da 246 kilogram eroin ele geçirildi

Van'ın İpekyolu ilçesinde yapılan 2 ayrı operasyonda toplam 387 paket halinde 246 kilo 100 gram eroin ele geçirilirken olaya ilişkin bir kişi gözaltına alındı bir kişiyi yakalama çalışmaları da devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü, İpekyolu ilçesindeki 2 farklı uyuşturucu operasyonunda toplamda 246 kilo 100 gram eroinin ele geçirildiğini duyurdu.

İl Emniyet Müdürlüğünün her 2 operasyona ilişkin detayların yer aldığı açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Yapılan çalışmalar neticesinde 2 ayrı yakalamada; tespiti yapılan bir araç ilimiz İpekyolu ilçesinde yakalanmış, araçta narkotik madde arama köpeği ile birlikte yapılan detaylı aramada; 287 paket halinde toplam 194 kilo 600 gram eroin maddesi ele geçirilmiş, konuyla ilgili F.B. isimli şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

İlimiz İpekyolu ilçesinde durumundan şüphelenip durdurulan bir şahsın eşyalarında narkotik madde arama köpeği ile birlikte yapılan detaylı aramada; 100 paket halinde toplam 51 kilo 500 gram eroin maddesi ele geçirilmiş, elde edilen uyuşturucu maddeyle ilgili olarak B.Y. isimli şahıs 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek' suçundan yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüphelinin Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir." 


Van'da 246 kilogram eroin ele geçirildi

Van'da 246 kilogram eroin ele geçirildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.