Van’da 5 bin 840 kişi ve 677 araç sorgulandı

Van’da 5 bin 840 kişi ve 677 araç sorgulandı

Van’da huzur uygulamasında 5 bin 840 kişi ve 677 araç sorgulandı.

Van İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, huzur uygulaması yapıldı. Uygulama sonucunda 677 araç ve 5 bin 840 kişi sorgulandı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “21-28 Ocak 2019 tarihleri arasında, İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği tarafından, genel asayişin ve kamu düzeninin sağlanması ve terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi amacıyla, stratejik öneme haiz bölgeler ile özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları yerlerde (toplu taşıma araçları, duraklar, meydanlar, alış veriş merkezleri, park ve bahçeler vb.) huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla sorumluluk bölgelerinde yapılan uygulamada, 677 araç, 5 bin 840 kişi sorgulanmış, 18 aranan şahsa ve 24 araca işlem yapılmıştır.” denildi.

Açıklamanın devamında, "Olayla ilgili yapılan uygulamada, 4 adet ruhsatsız tabanca, 42 adet fişek, 425 paket üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan kaçak sigara, 17,24 gram uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.