Van'da çeşitli suçlardan aranan 28 kişi yakalandı

Van'da çeşitli suçlardan aranan 28 kişi yakalandı

Polis ekipleri tarafından 11-17 Ekim tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde toplam 28 yıl hapis cezası bulunan 28 kişiden 7'si adli makamlarca tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Görevlilerimizce; 11-17 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; toplam 28 yıl hapis cezası bulunan ve çeşitli suçlardan aranması olan 28 şahıs yakalanmış ve 7 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır." denildi.

Açıklamada, hırsızlık suçu olduğu tespit edilen; 10 bin TL değerinde inşaat malzemesi, bir adet bisiklet, bir adet laptop, bir adet matkabın ele geçirildiği, bu yakalamalara ilişkin 4 şüpheli hakkında gerekli yasal işlem yapıldığı, bir şahısın adli makamlarca tutuklandığı, ele geçen malzemelerin sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

6136 Sayılı Kanun'a Muhalefet Olaylarında ise 6 adet tabanca, 2 adet bıçak, 31 adet dolu fişeğin ele geçirildiği ifade edildi.

Ayrıca Motosikletli Yunus Timleri Tarafından; Aranan bir kişinin şahıs yakalandığı, 4,30 gram esrar, 0,52 gram eroin ve 9,87 gram metamfetamin maddesi olmak üzere 14,69 gram uyuşturucu madde, bir adet ruhsatsız av tüfeği, bir adet ruhsatsız tabanca, bir adet döner bıçağı, şarjöre basılı vaziyette 7 adet dolu fişeğin ele geçirildiği, 8 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemlerin yapıldığı, 2 şahsın adli makamlarca tutuklandığı, ele geçen malzemelerin sahiplerine teslim edildiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler