Van'da "Gönülden gönüle dost sohbetleri" kapsamında kadınlara yönelik seminer verildi

Van'da "Gönülden gönüle dost sohbetleri" kapsamında kadınlara yönelik seminer verildi

Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı "Mahremiyet ve çocuk istismarı" ile ilgili kadınlara yönelik seminer verdi.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez'in himayelerinde, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen "Gönülden gönüle dost sohbetleri" kadınları bilgilendirmeye devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanlığı Konferans Salonunda salgın kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen seminerde bu hafta Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görevli sosyal çalışmacı Fatma Teker tarafından "Mahremiyet ve çocuk istismarı " konusu görüşüldü.

Sosyolog Fatma Aslan’ın da yer aldığı seminer de ailelerin çocuklarını istismardan korumak için çocukların güvenliklerini sağlamalarına ve mahremiyet eğitiminin verilmesine dikkat çekildi.

Kadınlara, çocuklarına "mahremiyet" bilincini aşılamanın öneminin de anlatıldığı seminer, görüş alışverişi ve soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler