Van'da gümrük kaçağı cep telefonu operasyonu yapıldı

Van'da gümrük kaçağı cep telefonu operasyonu yapıldı

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından merkez İpekyolu ilçesinde gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 51 cep telefonu ve 70 cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

Van'da Emniyet müdürlüğünce, İpekyolu ilçesinde gümrük kaçağı olduğu belirtilen 51 cep telefonu ve 70 cep telefonu aksesuarının ele geçirildiği operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından,  İlimiz merkezinde ve ilçelerimizde haksız kazanç sağlamak amacıyla gümrük kaçağı ticareti yapan ve nakleden şahıs/şahısların deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında 15 Şubat 2020 günü Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce, İlimiz bağlı İpekyolu ilçesinde faaliyet gösteren 2 işyerinde yapılan aramada, kaçak olduğu değerlendirilen 51 adet akıllı cep telefonu ve 70 adet cep telefon aksesuarı ele geçirilmiştir. " ifadeleri kullanıldı.

Olayla ilgili E.Ş. E.A. ve M.B. isimli 3 şahıs hakkında "5607 sayılı Kanun'a muhalefet etmek" suçundan işlem yapıldığı belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler