Van'da gümrük kaçağı sigara ve nargile tütünü ele geçirildi

Van'da gümrük kaçağı sigara ve nargile tütünü ele geçirildi

Van'da yapılan uygulamalarda 35 bin paket gümrük kaçağı sigara ve 510 kilo nargile tütünü ele geçirildi.

Van'da gerçekleştirilen operasyonlarda yaklaşık 35 bin paket gümrük kaçağı sigara ile 510 kilo nargile tütünü ele geçirildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Güleçler Mahallesi Güleçler Sokak üzerinde bulunan bir ikametin müştemilatında ve önünde park halinde bulunan araçta yapılan aramada toplam 28 bin 268 paket gümrük kaçağı sigara ile 349 kilo 750 gram gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamada, olayla ilgisi olduğu tespit edilen N.Ö. isimli kişinin, çıkarıldığı adli makamlarca adli kontrol şartı ile serbest kaldığı belirtildi.

Van-Özalp Karayolunda oluşturulan uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada da toplam 6 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği belirtilen açıklamada, olayla ilgisi olduğu tespit edilen M.Ö. ve K.Ö. isimli kişiler hakkında 5607 S.K.M. suçundan yasal işlem yapıldığı ifade edildi.

Tuşba ilçesinde faaliyet gösteren bir kargo aktarma merkezinde yapılan aramada ise 160 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, 4 kişi hakkında ise 5607 S.K.M. suçundan yasal işlem yapıldığı belirtildi.

Bir iş yerinde 36 cep telefonuna el konuldu

İpekyolu ilçesi Şerefiye Mahallesi Ordu Caddesi Japon Pasajı'nda bulunan bir iş yerine yapılan baskında 36 gümrük kaçağı cep telefonuna el konulduğu belirtilen Emniyet açıklamasında, F.Ç. isimli kişi hakkında ise 5607 S.K.M. suçundan yasal işlem yapıldığı ifade edildi.

İLKHA

























Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.