Van’da hırsızlık operasyonu

Van’da hırsızlık operasyonu

Van’ın İpekyolu ilçesinde iki ayrı markette meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Van’ın İpekyolu ilçesindeki faaliyet gösteren iki ayrı markette meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, 22 Temmuz 2018 günü İpekyolu İlçesi Şerefiye Mahallesinde faaliyet gösteren iki ayrı markette meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili olarak yapılan çalışmalar kapmasında, olayların faili olan T.Y., S.Y. ve  M.A. isimli şüpheli şahısların yakalandığı  ve olayda kullanmış oldukları araç ile birlikte yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alındıkları belirtildi.

Açıklamada devamla; “Gözaltına alınan şüpheli şahısların üstlerinde ve araçta yapılan aramada; 1 adet tabanca, 1 adet şarjör, 6 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek, 3 adet cep telefonu ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan T.Y., S.Y. ve  M.A. isimli şüpheli şahıslar için haklarında tanzim edilen tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlar tarafından S.Y. ve M.A. adli kontrol kararı ile serbest, T.Y. ise tutuklanmıştır.” denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.