Van'da minibüs durakları ile ilgili yeni düzenleme

Van'da minibüs durakları ile ilgili yeni düzenleme

Van Büyükşehir Belediyesi, şehir içi minibüs durakları ile ilçe minibüs durakları ve depolama yerlerine yeniden düzenleme getirdi.

Van Büyükşehir Belediyesi ile Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile bu sabah saatlerinde Beşyol Mevkiinde bulunan minibüs durakları ile Akköprü Mahallesi Defterdarlık Caddesi üzerinde bulunan ilçe minibüs duraklarının yerleri taşıdı.

Beşyol Mevkii'nde yer alan İskele, Altıntepe, İstasyon ve Sanayi mahallelerine ait 63 hat minibüsünün durağı, Akköprü Mahallesi Defterdarlık Caddesi üzerinde bulunan ilçe minibüs duraklarının yerine taşındı.

Erciş, Özalp, Muradiye, Çaldıran ve Gevaş ilçelerine ait 28 minibüsün kalkış yerleri Akköprü Parkı civarında olurken, depolama yerleri ise Toprakkale Camii civarı olarak belirlendi.

Ulu Camii civarında kalkış yapan minibüslerin, yeni kalkış yeri İl Jandarma binalarının bulunduğu yere taşınırken, depolanma yerleri ise Çohaz Petrol civarına taşındı.

Konuyla ilgili Van Büyükşehir Belediyesinden alınan bilgilye göre, kent genelinde trafik sorunlarının çözülmesi amacıyla 3 aylık bir çalışma sonucu alınan karar ile minibüs durakları ve depolama yerlerinde değişiklik yapıldığı belirtildi.

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.