Van’da şifreli konuşmaları çözülen hırsızlar yakalandı

Van’da şifreli konuşmaları çözülen hırsızlar yakalandı

​Van'da polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda şifreli konuşmaları çözümlenen oto ve kablo hırsızları yakalandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde internet ve elektrik kesintilerine yol açan kablo hırsızları ve bu hırsızlıklar için oto hırsızlığı yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmaların kararlılıkla devam ettiği belirtildi.

Kentte meydana gelen 28 faili meçhul 'oto ve kablo hırsızlığı' olayıyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Olay yeri ve çevresinde güvenlik kamera görüntüleri, KGYS kameralarının incelenmesi ve planlı çalışmalar sonucunda kullandıkları şifreli konuşmalar çözümlenerek 8 şüpheli şahıs tespit edildi. Düzenlenen eş zamanlı operasyon ile gözaltına alınan şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan arama neticesinde; demir kesme makası, satır, testere, araç çalıştırmak için anahtarlar ve kuru sıkı tabanca ele geçirilmiştir. İşlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 5 şüpheli şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı." denildi.


Şifreli konuşmaları çözülen hırsızlar yakalandı

Şifreli konuşmaları çözülen hırsızlar yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.