Van'da silah ve mühimmat ele geçirildi

Van'da silah ve mühimmat ele geçirildi

Van Kalesi civarında Kalaşnikof ile havaya rastgele ateş eden 4 kişi yakalandı. Şahıslarla beraber Kalaşnikof tüfek, tüfeğe ait şarjörler ve fişekler ele geçirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "16 Mayıs 2021 günü İlimiz İpekyolu İlçesi Van Kalesi civarında sahil kenarında meydana gelen “Meskûn Mahalde Havaya Ateş Eden” şahısların yakalanmasına yönelik olarak; Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet/Gasp Büro Amirliği Görevlilerimizce; olay yerinde çok sayıda boş AK-47 ve tabanca kovanı olduğu görülerek şahısların yakalamasına yönelik olarak yapılan sokak ve mahalle çalışmaları sonucunda olayın şüphelileri E.S., S.A., S.B. ve Ş.İ. isimli şahıslar gözaltına alınmıştır." denildi. 

Gözaltına alınan şüphelilerden; 1 Adet AK-47 Kalaşnikof Tüfek, 4 Adet AK-47 tüfek şarjörü ve 1 adet fişek, 1 adet tabanca ve 2 adet şarjör, 18 adet 9 mm fişeğin ele geçirildiği belirtildi. 

Gözaltına şüpheliler hakkında hazırlanan tahkikat evrakıyla birlikte çıkarıldığı adli makamlarca E.S., Ş.İ., S.B. isimli şahısların tutuklandığı, S.A. isimli şahsın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi. 


Van'da silah ve mühimmat ele geçirildi

Van'da silah ve mühimmat ele geçirildi

Van'da silah ve mühimmat ele geçirildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.