Van'da terör operasyonu

Van'da terör operasyonu

Afrin operasyonu bahanesiyle kentte kamu kurum ve kuruluşları ile polise yönelik taşlı ve molotoflu saldırı ve eylemleri yaptıkları gerekçesiyle 8 kişi gözaltına alındı.

TSK'nın Afrin'e yönelik düzenlediği operasyon sebebiyle, kentte kamu kurum ve kuruluşları ile polise yönelik taşlı ve molotoflu saldırı ve eylemleri yaptıkları gerekçesiyle 8 kişi gözaltına alındı.

Konu ile ilgili olarak Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, PKK/KCK-PYD/YPG' nin eylem ve faaliyetlerinin önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonu bahane ederek kamu kurum ve kuruluşları ile polise yönelik taşlı ve molotoflu saldırı ve eylemleri yaptıkları gerekçesiyle 10 Şubat 2018 günü operasyon yapıldığı, operasyon sonucu 8 şahsın yakalanarak gözaltına alındığı  belirtildi.

Açıklamada devamla,  "9 şahsa yönelik olarak bugün saat 05.00’te operasyon düzenlenmiş, operasyon sonucu 8 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahısların ikamet ve üst aramalarında çıkan dijital materyallere ise el konulmuştur. Gözaltına alınan şüpheli şahısların işlemleri devam etmektedir." denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.