Van'da torbacı operasyonu: 7 gözaltı

Van'da torbacı operasyonu: 7 gözaltı

Van'da uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Van’da gerçekleşen "torbacı" operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların üstlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu ve mühimmat ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından; İlimiz genelinde uyuşturucu madde kullanıcısı olan şahıslara, uyuşturucu madde satışı yapan ve ‘Torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu madde ticareti yapan suç örgütü içerisinde faaliyet yürüten şahıs/şahıslara yönelik olarak; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 07 Ağustos 2017 günü İlimiz merkezinde yapılan operasyonda; Ö.A, S.A, R.Ç, B.D, E.E, P.Ö. ve R.Ö. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış olup, gözaltına alınan şahısların ikamet ve üst aramalarında; 408,34 gram eroin, 0,89 gram metamfetamin, bir adet tabanca,bir adet şarjör, 26 adet fişek, bir adet av tüfeği, 65 adet av tüfeği fişeği, 2 adet kurusıkı tabanca ve 51 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında ise gözaltına alınan Ö.A, S.A, R.Ç, B.D, E.E, P.Ö. ve R.Ö. isimli şüpheliler hakkında tanzim edilen tahkikat evrakları ile birlikte 09 Ağustos 2017 günü adli makamlara sevkedildikleri belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.