Van'daki kavgada 5 şüpheli tutuklandı

Van'daki kavgada 5 şüpheli tutuklandı

Van'da alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan ve bir kişinin hayatını kaybettiği kavgaya ilişkin olarak 5 şüpheli tutuklandı.

Van'ın merkez Tuşba ilçesi Seyrantepe Mahallesi'nde, alacak-verecek meselesi nedeniyle 30 Kasım günü çıkan ve bir kişinin hayatını kaybettiği kavgaya ilişkin olarak 5 şüpheli tutuklandı.

30 Kasım günü, Tuşba ilçesi Seyrantepe Mahallesi'nde bulunan açık oto pazarında G. ve A. aileleri arasında daha önceden aralarında bulunan ticari ilişkilerinden doğan alacak-verecek nedeniyle kavga çıktığı hatırlatılan emniyet açıklamasında olaya ilişkin olarak 5 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Silahlı, bıçaklı ve sopadan dolayı yaralanan 7 şahıstan A.G. isimli kişi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmesi olay ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince şüpheli/şüphelilerinin kimlik tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında; karşılıklı olarak 2 aile arasında gerçekleşen olayda yaralanan kişilerinde olaya karıştıkları tespit edilmesi üzerine, olaya karışan ve yaralı olan 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüpheliler ile birlikte; 2 adet av tüfeği, bir adet bıçak, 35 adet av tüfeği fişeği, çok sayıda sopa ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan 6 şüpheliden O.G. cumhuriyet Başsavcılığından serbest; Ş.A., S.A., M.A., Y.A. ve M.A. isimli 5 şüpheli 'Kasten Adam Öldürmek' suçundan tutuklanmıştır" denildi.

İLKHA


Van'daki kavgada 5 şüpheli tutuklandı

Van'daki kavgada 5 şüpheli tutuklandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.