Viranşehir'de namaz eğitimi alan çocuklar ödüllendirildi

Viranşehir'de namaz eğitimi alan çocuklar ödüllendirildi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde faaliyetlerde bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Viranşehir Temsilciliği tarafından 6-10 yaşındaki çocuklara yönelik yapılan 15 günlük namaz eğitimi programı tamamlandı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Viranşehir Temsilciliği tarafından düzenlenen "Hayat Namazla Güzeldir" etkinlikleri kapsamında, Viranşehir ilçesinde namaz eğitimi alan 6-10 yaş arasındaki kız ve erkek çocuklarından dereceye girenlere hediyeler verildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Viranşehir Temsilcisi Abdullah Çelik, "Hayat namazla güzeldir. Namazsız hayatın sonu ebedi hüsrandır. Yavrularımıza namazı sevdirmek, tertemiz kalplerine namazı nakşetmek gaye ve hedefi ile 15 günlük 6-10 yaş arası yavrularımıza namazı öğretme ve sevdirme etkinliğini organize ettik. Düzenli iştirak eden yavrularımızın namaz kılmayı öğrendiklerini ve namaz kılmayı sevdiklerini gözledik. Öğrencilerimizden derece yapanları hediyelerle ödüllendirdik. Katılımda bulunan öğrencileri tebrik ediyor ve emek veren eğitimci kardeşlerime de şükranlarımızı sunuyoruz. Allah kendilerinden razı olsun." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler