Western Digital Black 4 TB inceleme video

Western Digital Black 4 TB inceleme video

Western Digital'in tek diskte 4 TB kapasite sunan yeni modeli Black 4 TB'ı inceliyoruz. Hem kapasite hem de performans olarak diskleri geride bırakan ürüne yakından bakıyoruz.

Western Digital, yüksek performanslı ve en yüksek kapasiteli masaüstü sabit sürücüsü olan WD Black 4 TB'ı satışa sundu. Biz de çıkar çıkmaz, test merkezimizde ağırladık.

3.5 inç büyüklüğünde olan disk, 7200 RPM hızında çalışıyor. Çift işlemcili okuma kartı ve akıllı 64 MB'lık ön bellek ile hızını daha da arttıran disk, incelemenin başında da dediğimiz gibi 4 TB'lık kapasite bizlere sunuyor.

5 yıl garantiye sahip olan WD Black ailesi, standart 7200 RPM'lik disklere göre yüksek performansı ile dikkat çekiyor. Ortalama 140 ile 150 MB/sn veri aktarım hızına sahip olan disk, Raid ile hızını daha da arttırabiliyor. Dilerseniz disk ile ilgili hazırladğımız videoyu sizlerle paylaşalım. İyi seyirler.

WD 4 TB Teknik Özellikler ve Sonuç:

Teknik Özellikler:

Ortalama Okuma Hızı: 150 MB/sn

Ön Bellek: 64 MB

Kapasite: 4 TB

Arabirim: SATA III 6 Gbps

Garanti: 5 Yıl

Fiyat: 399 USD + KDV

Sonuç:

Yüksek disk kapasitesi isteyenler ve perforansa ihtiyaç duyanlar için ideal çözüm olarak görünen ürün, 5 yıl garantisiyle de güven uyandırıyor. Açıkcası tavsiye ediyorum. Hızı daha da arttırmak isityorsanız iki tane alıp, raid yapıp, 8 TB'lık ve hızlı bir disk kombinasyonu sağlayabilirsiniz.

Shiftdelete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.