Xerox kablosuz sektörüne giriyor

Xerox kablosuz sektörüne giriyor

Yazıcılarıyla tanıdığımız Xerox, bu şirketi satın alarak farklı bir alana da ilk adımını attı!

Xerox, kablosuz (wireless) telekomünikasyon markalarına hizmet veren WDS şirketini satın aldı. Amerika, İngiltere, Güney Afrika, Singapur, Avustralya ve Yeni Zelanda'da faaliyet gösteren İngiltere merkezli WDS'in yaklaşık 2,000 çalışanı bulunuyor.

WDS; GlobalMine adı verilen bulut (cloud) tabanlı bir yapı üzerinden, dünya üzerinde kullanılan milyonlarca mobil cihazın verilerini saklama, analiz etme ve birbirleri ile etkileşimini yönetmeye yönelik teknik destek hizmetleri veriyor. WDS elde ettiği verileri; müşterilerinin gerçek zamanlı ihtiyaçlarını karşılamak, sistem kaynaklı veya müşteri deneyiminden kaynaklanan problemleri gidermek üzere kullanıyor.

1995 yılında kurulan WDS, nihai satın alma işlemleri tamamlandıktan sonra da şimdiki CEO'su David Ffoulkes-Jones tarafından yönetilmeye devam edecek. David Ffoulkes-Jones satın almayla ilgili; "Müşteri deneyimine odaklanan kablosuz (wireless) markaların, müşteri sadakati ve deneyimlerini de artırmaya çalışacağız. Xerox ile bu hizmetleri global ölçeklerde yaygınlaştırma şansını yakalayacağımız, müşterilerimize daha çok değer katacağımız ve çalışanlarımıza daha fazla olanaklar sunacağımız için mutluyuz" dedi.

Xerox Telekomünikasyon ve Teknoloji Grubu Başkanı Chris Tranquill ise; "WDS'in telekomünikasyon endüstrisindeki uzmanlığı, Xerox'un müşteri hizmetleri çözümlerindeki mevcut portföyünü büyütüyor. Bu satın alma; müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermek için güvenilir, erişilebilir ve ölçeklenebilir yollara ihtiyaç duyan telekomünikasyon sektörü içinde, güvenilir bir iş ortağı olarak bizi iyice farklılaştıracak" dedi.

chip

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.