Yabancı uyruklu bir şahsı öldürme suçundan 4 şüpheli gözaltına alındı

Yabancı uyruklu bir şahsı öldürme suçundan 4 şüpheli gözaltına alındı

20 Ağustos 2020 tarihinde Antalya'da kaldığı otelde öldürülen N.S. isimli yabancı uyruklu şahsın olayı ile ilgili yürütülen soruşturmada 4 kişi yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul merkezli İzmir, Erzurum ve Kocaeli'de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "20 Ağustos 2020 günü saat 00.00 sıralarında Antalya ilinde kaldığı otelin restoran bölümünde yabancı uyruklu N.S. isimli şahsın öldürülmesi olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında; bahse konu olayı gerçekleştiren şahısların üyesi olduğu ve liderliğini N.C. isimli şahsın yaptığı Organize Suç Örgütü ile birlikte hareket ettiği tespit edilen N.A, C.K, E.A. ve M.Y. isimli şahısların yakalanmasına yönelik 2 Temmuz günü İstanbul merkezli İzmir, Erzurum ve Kocaeli illerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş ve 4 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

Konu ile ilgili yakalanan şahısların, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.