​Yakıt deposunda 32 kilo eroin ele geçirildi

​Yakıt deposunda 32 kilo eroin ele geçirildi

Van’da uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta yapılan arama sonucu 32 kilo 130 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Van Edremit İlçesinde uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan arama soncu 32 kilo 130 gram eroin maddesi ele geçirilirken, bir kişi gözaltına alındı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, "05 Aralık 2018 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Edremit İlçesi Kurubaş Mahallesi'nde oluşturulan uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 30 plaka sayılı kamyonette, Narkotik Madde Arama Köpeği ALFA ile birlikte yapılan detaylı aramada; aracın yakıt deposuna zulalanmış 60 paket halinde toplam 32 Kilo 130 Gram Eroin Maddesi ele geçirildi."

Elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak H.G. isimli şahıs "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak / Uyuşturucu Madde Nakletmek" suçundan yakalanarak gözaltına alınmıştır. Soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.