Yalçın ve Arslan'dan kazada yaralananlara ziyaret

Yalçın ve Arslan'dan kazada yaralananlara ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Şanlıurfa'da 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralananları ziyaret etti.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden, 1 Mayıs kutlamalarına katılmak üzere Şanlıurfa'ya giden sağlık çalışanlarını taşıyan midibüsün kaza yapması sonucu 5 kişinin öldüğü kazada yaralananlar Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan tarafından ziyaret edildi.

Kaza haberinin ardından programlarını yarıda kesen Yalçın ve Arslan, önce Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ardından Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Eyyübiye Üniversitesi Devlet Hastanesi'ne geçerek buradaki yaralıları ziyaret ederek yaralılara acil şifa temennilerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iki genel başkanı telefonla arayarak başsağlığı diledi. Yalçın ve Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, kendilerini bu zor günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Vali Abdullah Erin ve Başkan Beyazgül yaralıları ziyaret etti

Ayrıca Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de yaralılar hakkında doktorlardan bilgiler aldı.

Burada bir açıklamada bulunan Beyazgül, "Bütün işçi camialarımıza ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız var biraz önce kendilerini ziyaret ettik, hamd olsun bir kısmının durumu iyi. Hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. Bundan sonra inşallah bu tür acılı haberler yaşanmaz diliyorum. Bizim misafirlerimizdi burada gereken hassasiyeti ve ilgili doktorlarımız ve bizler gösteriyoruz." diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.