Yapıcıoğlu'dan Adıyaman Valiliği ve Belediye Başkanlığına ziyaret

Yapıcıoğlu'dan Adıyaman Valiliği ve Belediye Başkanlığına ziyaret

Bazı temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, depremzedeleri ziyaretinin ardından İl Valisi Dr. Osman Varol ile Belediye Başkanı Süleyman Kılıç'ı makamlarında ziyaret etti.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'nun ilk ziyaret durağı Adıyaman Valiliği oldu. Vali Dr. Osman Varol'u beraberindeki heyetle birlikte ziyaret eden Yapıcıoğlu, depremzedeler için kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

3.png

Asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen illerin başında gelen Adıyaman'da deprem sonrası sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Yapıcıoğlu, depremzedelerin ihtiyaçları konusunda Vali Varol ile çözüm konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Yapıcıoğlu'nun ikinci ziyaret durağı Adıyaman Belediye Başkanlığı oldu.

Valilik ziyaretinin ardından Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ı makamında ziyaret eden Yapıcıoğlu, depremzedelerin sorunları konusunda bir görüşme gerçekleştirdi.

2.png

Yapıcıoğlu, belediye alanına giren kentin sorunları hakkında Kılınç'tan bilgi aldı. Bir araya geldiği depremzede vatandaşların kendisine ilettiği sorunları Kılınç'a aktaran Yapıcıoğlu, sorunların çözümü noktasında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretin sonunda, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, kendilerini ziyaret eden Yapıcıoğlu'na içinde Esma'ül Hüsna'nın yer aldığı bir tablo hediye etti.

1.png

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona ererken, Yapıcıoğlu'nun Adıyaman temaslarının devam edeceği öğrenildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.