Yapıcıoğlu'nun seçim çalışmaları gece de devam ediyor foto video

Yapıcıoğlu'nun seçim çalışmaları gece de devam ediyor foto video

HÜDA PAR’ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçim çalışmalarına gece vakitlerinde de devam ediyor.

HÜDA PAR’ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, köy ziyaretlerini gece vakitlerinde de sürdürüyor. Yapıcıoğlu’nun Ergani’nin köylerine yaptığı ziyaretler gece saatlerine kadar devam etti.

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam eden Yapıcıoğlu, Diyarbakır’ın Ergani ilçesine bağlı Yukarı Kuyulu (Temıla Jor), Ahmetli (Pırahmet), Karpuzlu (Malika mezin), Morkoyun (Dîvana), Özbilek (Memelan), Karşıbağlar (Zilana Jêrîn-Zilana Jorîn), Üzümlü (Mali Xoy) ve Kabasakal köylerini ziyaret etti.

Gittiği birçok köyde sevgi gösterisiyle karşılaşan Yapıcıoğlu, yediden yetmişe tüm köylüler ile ilgilendi.

Kabasakal köyüne varması gece saatlerini bulmasına rağmen Yapıcıoğlu, ziyaretlerine ara vermeyerek köylüler ile bir araya geldi.  Yapıcıoğlu'nu sabırsızlıkla bekleyen köylüler, bağımsız adayın konuşmalarını son dakikasına kadar dinlediler.

Köy halkının büyük ilgi gösterdiği ziyaret program, etkinlik havasında gerçekleşti. Burada köylülere hitap eden Yapıcıoğlu, çocukların ilgisinden çok memnun kaldığını ve onları gördüğüne çok sevindiğini söyledi.

2014 yerel seçimleriyle ilgili kendi yaşadığı bir hadiseyi de paylaşan Yapıcıoğlu, “Üstad Bediüzzaman’ın ‘Ben acele ettim kışta geldim, sizler Cennet-âsâ bir baharda geleceksiniz’ diyor. Biz de Mart ayını bahar bilerek dedik ki, demek bahar gelmiş üstad belki onun haberini veriyor inşallah geniş bir yol önümüzde açılacak. Seçim günü siz de hatırlarsanız, sabah kalktığımızda bir baktık ki kar yağıyor, fırtına var. Ben de sabah perdeyi açıp o manzarayı görünce meydanlarda söylediğim üstadın o sözü geldi aklıma. Evet, Mart ayı olmasına rağmen kış devam ediyor, henüz bahar gelmedi mesajı gibiydi o manzara. Mart geçti, şimdi Mayıs ayındayız. Bahar yağmurları çok güzeldi, bu yıl bereket var. Seçim de Haziran ayındadır. Yani hasat ayındadır. Geçen seneki seçimde attığımız tohumlar bereketli bir şekilde yeşerdi. Biz de diyoruz ki 7 Haziran’da kendi oraklarınızı hazırlayın gidip mahsullerimizi toplayacağız inşallah.” şeklinde konuştu.

Yapıcıoğlu yaptığı konuşmanın ardından minik sevenleriyle resimler çektirdikten sonra Kabasakal köyünden ayrıldı.

İLKHA













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.