Yapılandırmada ilk taksit için son gün uyarısı

Yapılandırmada ilk taksit için son gün uyarısı

​Adıyaman Belediyesi, 7256 sayılı yapılandırma kanunu kapsamında borçlarını yapılandıran vatandaşlara ilk taksitlerinin son ödeme tarihini kaçırmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Adıyaman Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2020 yılının son aylarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren yapılandırmadan yararlanan vatandaşları ilk taksitlerin son ödeme tarihini kaçırmamaları konusunda uyardı.

Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada “7256 sayılı yapılandırma kanunu kapsamında borçlarını peşin ya da taksitli şekilde yapılandıran vatandaşlarımızın ilk taksitlerinin son ödeme tarihi 28 Şubat 2021 olup, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yapılandırma borçlarının ilk taksitlerini ve peşin ödemelerini son tarih olan 1 Mart 2021’e kadar ödemeleri önemle rica olunur.” ifadeleri kullanıldı.

Borçlarını yapılandırmak için 21 bin 900 başvuru yapıldığı bilgisini paylaşan yetkililer, bu başvuruların 19 bin 980’inin bizzat belediyeden alınırken, 926’sının telefon ile 883’ünün internet üzerinden online ve 111’inin de 65 yaş üzeri yaşlı ve engelliler için evde hizmet yoluyla alındığını dile getirdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.