Yardım çağrısında bulunan kadına hayırseverlerden anlamlı destek

Yardım çağrısında bulunan kadına hayırseverlerden anlamlı destek

Batman’da paratiroit hastalığı nedeniyle her an ölüm riskiyle yaşayan ve İLKHA'nın mağduriyetini gündeme taşıdığı Elif Gültekin'e, Türkiye ve yurt dışından çok sayıda hayırsever yardımda bulundu.

Batman merkez Çamlıca Mahallesi’nde yaşanan ve tiroit bezlerinin iflas etmesi sonucu ölüm riski bulunan üç çocuk annesi 27 yaşındaki Elif Gültekin'in yaşadığı mağduriyet, geçtiğimiz günlerde İLKHA tarafından gündeme getirilmişti.

İLKHA'nın "Hastalığı nedeniyle ölüm riski bulunan kadın yardım bekliyor" başlıklı haberi üzerine ve Türkiye ve yurt dışındaki çok sayıda hayırsever, Elif Gültekin'e yardım için harekete geçti.

Paratiroit nakli olması için 20 bin TL'ye ihtiyacının olduğunu belirten Gültekin'e hayırseverler tarafından gıda ve para yardımında bulunuldu. 3 Şubat'ta nakil için İstanbul'da olacağını belirten Gültekin, bir an önce sağlığına kavuşmayı ümit ettiğini söyledi.

Mağduriyetini dile getiren İLKHA'ya ve yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkür eden Elif Gültekin, hayırseverlerin yaptığı anlamlı yardıma çok sevindiğini kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.