“Yaşlılarımıza sahip çıkılmalıyız”

“Yaşlılarımıza sahip çıkılmalıyız”

Huzurevindeki vatandaşları ziyaret eden HÜDA PAR Aksaray İl Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, yaşlılara sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR Aksaray İl Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, gençlik kolları teşkilatı ile birlikte Abdulkadir Üçyıldız Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek yaşlılarla hasbihal edip, hayır dualarını aldı.

Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Er, “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Sizin baş üzerinde taşınmanız gerekiyor. Peygamber efendimiz, ‘Beli bükük yaşlılarınız olmasaydı bela ve musibetler sel gibi üzerinize yağardı’ diye buyuruyor. Biz, bugün toplumsal hafızamız olan siz değerli büyüklerimizi unutmadığımızı, burada yalnız olmadığınızı belirtmeye, sizlerin hayır dualarını almaya geldik. Yaşlılara hürmet gösterip sahip çıkmalıyız. Bundan sonra da sizleri sık sık ziyaret etmeye devam edeceğiz inşallah.” şeklinde konuştu.

Huzurevi sakinleriyle belli bir süre ilgilenen HÜDA PAR il gençlik kolları heyeti, burada kalan yaşlılarla tek tek sohbet edip hasbihal etti. Huzurevi sakinleri, HÜDA PAR il gençlik kolları heyetinin yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, gençlere teşekkür edip, hayır dualarında bulundular.

HÜDA PAR İl Gençlik Kolları, daha sonra Huzurevi çalışanlarını ve Huzurevi Müdürü Kenan Aktaş’ı ziyaret etti. İl Gençlik Kolları Başkanı Er, Huzurevi’nde görevli olarak çalışanların kıymetli bir iş yaptıklarını belirterek, kendilerine teşekkür etti.

Huzurevi Müdürü Aktaş da, HÜDA PAR İl Gençlik Kollarına teşekkür ederek, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.