Yeniden Refah Partisi: Amacımız adil düzeni sağlamaktır

Yeniden Refah Partisi: Amacımız adil düzeni sağlamaktır

​Yeniden Refah Partisi Van İl Yönetimi ve MKYK- AR-GE Başkan Yardımcısı, Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölge Başkanı Sadık Çat, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kahvaltıdan sonra açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Hasan Sümer ve Bölge Başkanı Sadık Çat, amaçlarının basınla bir araya gelmek ve tanışmak olduğunu söyledi. Çad, amaçlarının adil düzeni sağlamak olduğunu belirtti.

5 Nisan'da Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığına görevlendirildiğini hatırlatan Hasan Sümer, “Malumunuz üzere pandemi süreci uzadı. 5 Nisan'dan bu yana Pandemi döneminden dolayı sizlere görüşmek istiyordum. Basından arkadaşlarımla oturup istişare etmeyi, konuşmayı, bir araya gelmeyi düşünüyordum. Fakat kısmet bugüneymiş. Bildiğiniz gibi yasaklardan dolayı bir araya gelememiştik. Bizleri bir araya getiren Rabbimize şükürler olsun. Yeniden Refah Partisi olarak bu görev bize tebliğ edildi. Şerefle ve şanla taşımaya çalışacağız. Yeniden Refah Partisi’ni hepiniz tanıyorsunuz. Bundan dolayı lafı çok fazla da uzatmak istemiyorum. Sizlerle tekrardan bir araya geleceğiz. Bugün sadece bir tanışma toplantısı yapmış olduk. Tekrardan hepinize iştirak ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz." dedi.

“Teşkilatlanmamızı kısa zaman içerisinde tamamladık”

Partisinin kuruluş ve teşkilatlanma sürecinden bahseden MKYK-AR-GE Başkan Yardımcısı, Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölge Başkanı Sadık Çat, şunları söyledi:

“Yeniden Refah Partimiz 2018 Kasım ayında kuruldu. O günden bugüne kadar 81 ilin 81’inde teşkilatlanmamızı tamamladık. Van da bu illerimizin başını çekmektedir. 81 ilin yaklaşık olarak 850 ilçesinde de teşkilatlanmasını tamamladık. İlçe başkanlarımız hemen kendi bölgelerinde gerek Mahalle Temsilcilikleri gerek sandık müşahitlerini atamaya başladılar. Böylelikle partimiz şu anda yaklaşık 250 bin üyeye sahip olmuş durumdadır.”

“Amacımız adil düzeni sağlamaktır”

Bugüne kadar basın mensupları tarafından yeteri kadar gündeme getirilmediklerini belirten Çat, “Bugün sizlerle bir araya gelmemiz bunun belki de bir teşekkürüdür hem de sitemidir. Ama bundan sonrasında İnşallah-u Teala biz elimizden gelen çabayı gerek Van ilimizde gerek Doğu ve Güneydoğu illerimizde gerek Türkiye genelinde var gücümüzle göstereceğiz. Amacımız burada Millî Görüş çizgisinde adil düzeni kurmaktır. Bizim partilerle hiçbir savaşımız yoktur. Biz siyasete nezaket getirmek için çıktık yola. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde adil düzeni sağlamak için iktidar yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Toplantımıza istirahat ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Hepinizden Allah razı olsun sağ olun var olun.” şeklinde konuştu.

İLKHA


Yeniden Refah Partisi: Amacımız adil düzeni sağlamaktır

Yeniden Refah Partisi: Amacımız adil düzeni sağlamaktır

Yeniden Refah Partisi: Amacımız adil düzeni sağlamaktır

Yeniden Refah Partisi: Amacımız adil düzeni sağlamaktır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.