Yeniden Refah Partisi Malatya İl başkanından fidan dikimi çağrısı

Yeniden Refah Partisi Malatya İl başkanından fidan dikimi çağrısı

​Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, orman yangını bölgelerinde dikilmek üzere 44 fidan bağışında bulunarak, halkı ve siyasi parti temsilcilerinin de fidan bağışı yapmalarını istedi.

Türkiye’de meydana gelen orman yangınları, 15 ilde 43 nokta kontrol altına alınırken, 6 ildeki 20 noktada ise hâlen söndürülme çalışmaları devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, sosyal medya hesapları üzerinden ülkedeki orman yangınlarına dikkat çekmek amacıyla, Malatya'da ve orman yangını yaşanan yerlerde dikilmesi üzere 44 adet fidan bağışladıklarını duyurarak siyasi parti ve halka fidan bağışı çağrısında bulundu.

“Ormanlarımız yeniden yeşillensin, ciğerlerimiz artık yanmasın” diyerek ildeki siyasi partilerin il başkanlarına da sosyal medya hesabı Twitter üzerinden çağrıda bulunan Yıldırım, başlattıkları kampanyaya destek olmalarını istedi.

Twitter hesabından HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile Memleket Partisi İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç’ı etiketleyen Yıldırım, “Son günlerde yaşanan orman yangınlarına dikkat çekmek amacıyla bizler Yeniden refah Partisi Malatya İl Başkanlığı olarak şehrimizde ve orman yangını yaşayan yerlerde dikmek üzere 44 fidan bağışlıyoruz. Bu güzel organizasyonda sizde varmısınız başkanım?” diyerek siyasi parti il başkanlarına çağrıda bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler