Yenişehir Belediyesinin kilitli parke taşı çalışmaları devam ediyor

Yenişehir Belediyesinin kilitli parke taşı çalışmaları devam ediyor

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Aziziye ve Üçkuyu Mahallelerinde eş zamanlı sürdürdüğü kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Aziziye ve Üçkuyu Mahallelerinde eş zamanlı sürdürdüğü kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler mahalle sakinlerinin ağır kış şartlarında çamurdan dolayı mağduriyet yaşamalarına engel olmak için sokaklarda çalışmalarına devam ederken aynı zamanda okulların bahçelerinde de çalışmaya devam ediyor. Ekipler Şehit Başkomiser Yılmaz Allahverdi İlkokulunun bahçesini de kilitli parke taşı ile döşeyerek çocukların daha iyi şartlarda eğitim görmesini sağladı.

Mahalle Sakinleri Yürütülen Çalışmalardan Memnun

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemize bağlı 28 mahallede toplam 330.000 metrekare parke taşı ve 88.800 metül bordür döşeme çalışması tamamlandı. Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin çalışmaları mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Bugüne kadar hizmet alamadıklarını belirten mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL’a teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler