Yerinde Dönüşümün uygulanacağı mahallede proje anlatıldı

Yerinde Dönüşümün uygulanacağı mahallede proje anlatıldı

​Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kentsel dönüşümün uygulanacağı Kaynartepe Mahallesini ziyaret ederek burada yaşayan vatandaşları proje hakkında bilgilendirdi.

Eski Bağlar bölgesinin çarpık yapılaşmadan kurtularak modernize edilmesini amaçlayan kentsel dönüşüm projesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandıktan sonra Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sahada projeyi vatandaşlara anlatmaya başladı.

Yerinde dönüşüm modeli ile vatandaşların mağduriyetinin önüne geçileceğini ve ilçenin modern bir görünüme kavuşacağını belirten Beyoğlu, belediye bünyesinde tanıtım ofisi oluşturarak vatandaşlara çeşitli konularda destek olacaklarını kaydetti.

Kaynartepe Mahallesinde bazı ailelerin evlerine de misafir olan Beyoğlu, "Yerinde dönüşüm modeli ile isteyen kişi evinin ya da iş yerinin bedelini alıp çıkacak isteyen de burada kalacak. Tercih tamamen aziz milletimizin olacak. Her şey sizlerin huzurlu yaşam standartlarına ulaşmanız için. Sürecin sonunda kazanan halkımız ve Bağlar'ımız olacak." dedi.

Bağlar Belediyesi'nin sorunların çözümü için özel bir gayret ortaya koyduğunu dile getiren vatandaşlar ise yerinde dönüşüm modelini sevindirici bulduklarını kaydetti.

Vatandaşlar, "Allah sizden razı olsun. Bugüne kadar hiçbir belediye başkanının yapmadığı hizmetleri yapıyorsunuz. Unutulmaya yüz tutan sokaklarda vatandaşla buluşma rekoru kırdınız. Sizden çok memnunuz. Yerinde dönüşüm modeli çok iyi olacak. Biz artık bu çileden kurtulmak istiyoruz." ifadelerini kullandılar. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.