Yeşil Yıldız Derneği, sporcularla kamu spotu hazırladı

Yeşil Yıldız Derneği, sporcularla kamu spotu hazırladı

Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği; Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonları milli sporcularla, "Avrupa Birliği Sivil Düşün" programı çerçevesinde bağımlılıklarla mücadelede sporun önemini belirtmek üzere kamu spotu çekimi gerçekleştirdi.

"Madde Bağımlılığı ve Kötü Alışkanlıklardan Uzak Durun Mücadelesi" projesi kapsamında çekilen kamu spotunda Bağlar Belediyesi'nin milli karatecisi Sena Kızılaslan da yer aldı.

Kısa metrajlı kamu spotunda, Dünya ve Avrupa şampiyonaları ile milli takımlarda görev yapan sporcularla anlamlı mesajlar verildi.

Diyarbakır Yeşil Yıldız Derneği Başkanı Yahya Öger, "Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği olarak 'Avrupa Birliği Sivil Düşün' programı çerçevesinde bağımlılıklarla mücadelede sporun önemini belirtmek üzere kamu spotu çekimlerini, Türkiye Milli Takımlarını temsil eden Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonalarının değişik branşlarındaki milli sporcuların mesajları ve katılımı ile gerçekleştirdik. Sporcularımızdan aldığımız destek ve anlamlı mesajlar ise yaptığımız projemize anlam katacaktır." dedi.

Öger, "Eylül ayının ortalarında ulusal ve yerel basında yayımlanacak olan kamu spotlarının asıl amacı; gençleri spora yönlendirmek, sportif aktivitelerin yaygınlaşmasını sağlamak, bağımlılık yapıcı madde ve davranışlardan çocukları ve gençleri uzak tutmak olacaktır." ifadelerini kullandı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun geçen yıl belediye bünyesinde faaliyet göstermesini sağlayarak destek olduğu Sena Kızılaslan, "Potansiyelinin farkına var. Çünkü sen daha iyisini yapabilirsin. Efor sarfet, koş, terle, mücadele et. Çünkü gerçek başarılar gerçek hayatta kazanılır.” sözleriyle gençleri madde bağımlılığına karşı uyardı.

Kızılaslan, toplumun tüm kesimlerini bu mücadelede duyarlı olmaya çağırdı.

Diyarbakır Bağlar Belediye Spor Kulübü milli sporcusu Türkiye Karate Şampiyonu ve Avrupa Karate Şampiyonasında Türkiye ve Diyarbakır ilini temsil eden Sena Kızılaslan "Tüm dünyada ve ülkemizde maddeyle bağımlılık mücadelesine maddi veya manevi destek vererek biz gençleri ve çocuklarımızı koruma altına alıp bağımlılık yapıcı madde ve davranışlardan uzak tutabilirsiniz." şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.