Yetimler Vakfı Diyarbakır'da çocuklara kışlık giysi yardımında bulundu

Yetimler Vakfı Diyarbakır Temsilciliği, "Bir Bot Bir Mont" projesi kapsamında yetim ve öksüz çocuklara yönelik kışlık giysi yardımlarına başladı.

Yurtiçinde ve yurtdışında yetim, öksüz ve kimsesiz çocuklara yönelik yardım faaliyeti yürüten Yetimler Vakfı, "Bir Mont Bir Bot" projesi kapsamında hayırseverlerin destekleriyle bir araya getirdiği kışlık kıyafetleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya başladı.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bozkır, "Yetimler Vakfı olarak her yıl yapmış olduğumuz gibi bu senede yetimlerimiz üşümesin diye "Bir Bot, Bir Mont" projemiz var. Yetimlere bugün itibariyle yardımlarımızı başlattık. Sizin desteklerinizle yetimlere ulaşmamız daha da kolaylaşır. Yetimler çok fazla, gücümüz hepsine yetmiyor. Bundan dolayı destek olduğunuz sürece yetimlere olan yardımlarımız devam edecektir. Daha fazla yetimlere ulaşmamız için sizlerden destek bekliyoruz, dünyadaki bütün yetimlere yardımlarınızı götürmek istiyoruz." dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.