Yetimler Vakfı okul öncesinde binlerce yetimin kırtasiye ihtiyacını karşılıyor

Yetimler Vakfı okul öncesinde binlerce yetimin kırtasiye ihtiyacını karşılıyor

​Okulların açılmasına sayılı günler kala yetim ve öksüz öğrencilere yönelik çalışma başlatan Yetimler Vakfı, yaklaşık 3 bin öğrencinin kırtasiye ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

İhtiyaç sahibi yetim ve öksüzlere yönelik Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında yardım çalışmaları yürüten Yetimler Vakfı, yetim ve öksüzler için kırtasiye yardım paketleri hazırlayarak okul öncesi çocukları sevindiriyor.

"Bir Yetimi De Sen Okut" sloganıyla başlatılan kırtasiye yardımı hakkında açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı İstişare Kurulu Üyesi Cemil Cahit Ünsal, sunulan desteklerden dolayı hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

Yetimler Vakfı olarak bir aydan fazla bir süredir yetimlere kırtasiye malzemeleri ulaştırmak için gece-gündüz çalıştıklarını belirten Ünsal, "Öncelikle hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah mallarına bereket katsın. Bugün itibariyle yetim ve öksüzlere kırtasiye malzemelerini dağıtmaya başladık. Hayırseverlerimiz adına da burada yetim ve öksüzlerin gülümsemelerine ve sevinçlerine ortak olduk. Hayırseverlerimiz de buradaki kırtasiye dağıtımında bulunup bu sevince ortak olmalarını isterdik. Fakat onlar burada olmasalar da katkılarıyla yetim ve öksüzlerin eğitimine katkı da bulunuyorlar." dedi.

Okullar açılacağı güne kadar yetim ve öksüzlere yönelik kırtasiye yardım çalışmasını sürdüreceklerinin altını çizen Ünsal, "Türkiye geneli olarak inşallah yaklaşık 3 bin yetim ve öksüze kırtasiye malzemelerini ulaştırmaya çalışacağız. Şu anda kardeşlerimiz Türkiye'nin dört bir tarafında yetimlere kırtasiye malzemelerini dağıtmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah okullar açılana kadar bu çalışmalarımız devam edecektir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.