Yetimler Vakfı, saldırı altındaki Gazze'de bebek ihtiyaç kolisi dağıttı

İşgalci siyonist rejimin 44 gündür hem bombardıman altında tuttuğu hem de insani yardımları engelleyerek abluka altında tuttuğu Gazze büyük bir insani dram yaşıyor.

İnsani yardımları engelleyen işgalci siyonist rejiminin tüm barbarlığıyla saldırıları devam ederken çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 12 binin üzerinde Filistinli şehid edildi.


Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi gören Yetimler Vakfı, saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana Gazze'de yardım çalışmalarında bulunuyor ve hayırseverlerin bağışlarını gönüllüler aracılığıyla mazlum halka ulaştırmaya devam ediyor.

3.png

İnsani yardımlar için Gazze'de bulunan Yetimler Vakfı, bir yandan günlük olarak halka sıcak yemek dağıtırken, diğer yandan ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri dağıtıyor.

2.png

Vakıf, insani dramın yaşandığı Gazze'de çocuklar ve bebekleri de unutmadı. İçinde bebek bezi, mama ve oyuncakların bulunduğu kolileri hazırlayan Yetimler Vakfı, bunları ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti.

1.png

Hemen her konuda yardıma ihtiyaç duyan Filistinli Müslümanlara yardım ulaştırılması bu dönemde çok büyük bir önem arz ediyor. Hayırseverler bağışlarını artırdıkça, yardımlar da artarak daha çok kişiye ulaşacaktır. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.